Onze laatste video

RSS Feed RSS feed

Nieuwsbrief

*Email:               

 

Like ons op Facebook

Mooie dagen in Portugal (teus)

 

 

.

Start seizoen 2015 met heel Racing4fun in Portimão

.

Dit jaar was geheel Racing4Fun naar één van de mooiste Europese circuits gegaan: ’Autódromo Internacional do Algarve’, vlak bij Portimão in het uiterste zuiden van Portugal.  De weersvoorspellingen waren niet best: veel regen. Maar uiteindelijk waren 2½ dag gewoon droog en hebben de liefhebbers op de andere 1½ dag de regenbanden kunnen uitproberen.

Al na de eerste 2 of 3 sessies werden er mooie tijden gereden (zie hieronder). Daarna startte de regen en de laatste twee dagen maakte de wind het te moeilijk om PR’s te verbeteren.

Alle motoren hebben het alle 4 de dagen goed gedaan en er hoefde nauwelijks wat gesleuteld te worden. Er was dus tijd zat om alle motoren op te poetsen.

.

.

En er was dus tijd zat om te genieten van onze voortuin.

.

.

Het enige dat een beetje een beetje krap bemeten was, was de huurauto. Teus had een Kia cee’d wagon geregeld. Daar moesten Jasper, Wouter, Ronald, Jaap en Teus + bagage + jerrycans. Met Teus achter het stuur was dat voor de rest wel erg knus.

 

Op de laatste dag werd er een race georganiseerd. Helaas waren Ronald en Teus te laat om op basis van hun beste ronde-tijd opgesteld te worden. Ze mochten wel meedoen, maar moesten vanaf de laatste plaatsjes starten (22 en 23e plek ofzo).

Dat gaf extra motivatie, want na finish vlag bleken ze van de 7e en 8e overall geworden en in SuperBike-klasse 5e en 6e. Ronald mocht een beker mee naar huis nemen!

.

.

Al bij de start gaan Teus en Ronald voorbij aan Andre Kern (zie zijn pijnlijk mislukte start HIER)

 

 

Voldoende redenen dus om ’s avonds aan de bar alles nog eens goed door te nemen.

.

 

.

Tim Hofstee had het hele uitstapje naar Portimão prima geregeld en hij had gezorgd voor de beste BBQ-kok van Nederland: Marc Reas. Hij is de enige die kan zorgen dat het vlees echt rustig gaar wordt, terwijl de racers het proberen onder zijn handen vandaan te halen.

.

.

Vaste supporter Baldus de Wit even uit Lissabon overgekomen.

.

.

Rondetijden na de 1e dag

Klik op het plaatje voor een groter beeld

.

Startopstelling van de race.

Ronald en Teus mochten vanaf de laatste plaatsen starten.

Klik op het plaatje voor een groter beeld

.

race RESULTS

Klik op het plaatje voor een groter beeld

..

 

Terug naar het nieuwsoverzicht
leftcorner
rightcorner
leftcorner
rightcorner

Site Map / Neem contact met ons op / ©2006 Racing4fun / Built by Bartus-IT / Design by Mikenzo