Onze laatste video

RSS Feed RSS feed

Nieuwsbrief

*Email:               

 

Like ons op Facebook

Supercup 22-04-06 (Wouter)

Wat een weekend, zoals je waarschijnlijk in de andere verslagen hebt gelezen is er weer veel gebeurd afgelopen weekend, pitbox 17 stond bol van goede en slechte momenten !!

Voor mij was het een superweekend, vrijdag aangekomen met heerlijk weer en goede vooruitzichten. Om half vier had ik m'n eerste trainingssessie, het was vrij druk op de baan en het liep niet lekker naar m'n zin. Na een rondje of zes had ik vrij baan en ben er eens goed voor gaan zitten, het liep vervolgens zo goed dat ik er spontaan een 1.53,7 uitperste !!! Toen ik in de pitbox mijn tijd zag kon ik het eigenlijk niet geloven, ik had vier seconden van m'n pr afgereden !!! Dit betekende dat ik sneller was dan Paul en Ronald, Paul wilde er wel een kratje bier opzetten dat hij de volgende sessie sneller zou zijn...zo'n weddenschap laten we natuurlijk niet schieten. De tweede sessie ging wederom lekker maar aan de 1.53,7 kwam ik niet meer, ik bleef steken bij 1.54,3 ook niet verkeerd. "Helaas" heeft Paul mijn tijd die sessie niet verbeterd, dat kratje zal dus lekker smaken.

Zaterdag hadden we om 10.30 de eerste training, heerlijke tijd, konden we op ons gemakje ontbijten en een beetje wakker worden. De eerste training verloopt niet lekker, na vijf ronden krijgen we een rode vlag vanwege de valpartij van Rene Schokker. Hij is er hard afgegaan, gelukkig heeft hij zelf alleen maar wat kneuzingen, al is z'n motor wel zwaar beschadigt. Mijn tijd is 1.56,2, niet echt slecht maar zeker niet goed genoeg na gisteren. De tweede training verloopt niet veel beter, na vijf ronden gaat Patrick Schreurs er enorm hard af in Ramshoek. Ook Patrick komt er met een lichte hersenschudding goed vanaf, zijn motor is echter totaal vernield. Tijd in de tweede training is slecht 1.57,2 wat me op een 17-de startplek zet.

De race begint zeer rommelig, in de eerste bocht is een schuiver van een tweetal rijders, gelukkig blijf ik buiten de schade begin de race op een 18-de plek. Nadat Teus mij voorbij komt probeer ik aan te pikken, dit lukt in eerste instantie vrij goed totdat we een aantal langzamere rijders inhalen. Teus komt hier sneller voorbij dan ik en ik verlies de aansluiting, ik rij de verdere race alleen. Wel heerlijk gereden, snelste tijd van 1.54,2 en konstant rond deze tijd gezeten. Teus verbetert z'n pr door een 1.53,8 te rijden....niet zo gek dat je dan wegloopt !! Ik eindig op een 16-de plaats, een plek achter Teus die dus een punt pakt. Ik ben hier heel blij mee al had ik natuurlijk wel graag het puntje gepakt......

Paul heeft ook een goede race gereden en eindigt als 11-de met een 1.52,6 !! Zoals in z'n verslag te lezen is heeft Ronald door versnellingsbakproblemen niet kunnen starten.

Onderstaand een foto van de eerste wedstrijd (Ad Kieviet)

 

Terug naar het nieuwsoverzicht
leftcorner
rightcorner
leftcorner
rightcorner

Site Map / Neem contact met ons op / ©2006 Racing4fun / Built by Bartus-IT / Design by Mikenzo