Onze laatste video

RSS Feed RSS feed

Nieuwsbrief

*Email:               

 

Like ons op Facebook

Oschersleben CRT-training (teus)

Goh, regen

Goh, droog,

Oooo, wat leuk,

Heee, internet

Voor 's ochtends 7:30u stond ik de regenwielen onder de motor te zetten: voor het ontbijt dus. En dat terwijl we (Judy, mijn jongste dochter, en ik) pas na middernacht aangekomen waren. Paul, Ronald, Rene en Wouter waren er al.

's Morgens goot het, maar het droogde ook weer rap op. Na de 1e sessie op een opdrogende baan, kon ik de regenwielen er gelijk weer afhalen dus. Daar ben ik nu wel genoeg in geoefend.

Na het banden wisselen gingen mijn vader en ik ontbijten. Ontbijt op het circuit vind ik wel lekker, want we hebben altijd bolletjes en sinas. (Judy)

1ste sessie (geen reguliere tijdwaarneming)  leverde dus geen zinnig resultaat op. Judy deed de tijdwaarneming met het mobieltje en vrijwel zeker weer nauwkeurig binnen 1/10-de seconde. Henk uit Ede had pech en vloog over een oliespoor de baan uit (op de motor van Marco...)

Ik (Judy) vond het niet zo fijn dat het begon met regenen, dus ik rende snel de pitstraat uit, naar de caravan om de autosleutels te pakken. Jammer genoeg lagen die niet op de plek waar ze normaal lagen, dus ik ging naar de auto om te kijken of die open was. Die zat op slot, dus ik weer terug naar de caravan. Uiteindeljk had ik ze toch gevonden en kon ik mijn jas uit de auto halen. Toen ik weer terug in de pitstraat was, stopte het met regenen.....

2de sessie met al veel beter gereden, maar wel met de banden die al een race op Assen en vijf sessies (ZAC) op Zolder gezien haddden. Toch nog een 1:49-- . Vergeleken met vorig jaar (1:38,7) nog een suffe tijd natuurlijk.

3de sessie derhalve met vers rubber voor en achter gedaan en gelijk op een droge, zonnig baan een 1:41,2 gereden. Inmiddels hadden de eersten al weer pech: Richard ging eraf en brak zijn sleutelbeen, Jef ging onderuit en Gert-Jan was door een ander de baan uit gekegeld.

4de sessie was echt prima, goed, lekker enz: ongeneerd vegen op een steeds beter wordende baan. Iedereen was rapper en ik haalde een 1:39,3. Paul scoorde een 1:37..

5de sessie zou ik niet rijden, maar net tevoren had ik de voor- en de achtervering veranderd en ik wist niet zeker of ik het goede gedaan had. Dus toch maar weer de baan op. En het had goed geholpen: de motor lag rustiger en ik kon in de bochten meer met het gas spelen. Geen betere tijd neergezet.

En we hebben een internet-WiFi-aansluiting gescoord. Oschersleben heeft dat voor 't perscentrum geregeld en het werkt ook in de Paddock. Dus Judy heeeel tevreden (want MSN-en, Hyven, spelletjes, enz..., enz...) en ik uiteraard dit verslag.

Er werd natuurlijk ge-BBQd en naar de wedstrijd gekeken van het WK: einduitslag was 2-1 voor Nederland, ze zijn als het goed is nu door =) (..zegt Judy)

Teus (en Judy)

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht
leftcorner
rightcorner
leftcorner
rightcorner

Site Map / Neem contact met ons op / ©2006 Racing4fun / Built by Bartus-IT / Design by Mikenzo