Onze laatste video

RSS Feed RSS feed

Nieuwsbrief

*Email:               

 

Like ons op Facebook

Race Oschersleben (Wouter)

Race 1

De eerste race op zondag gaat van start om 09.15 uur!! Normaal ben ik 's morgens niet echt op m'n sterkst maar na de teleurstellende kwalificatie van zaterdag ben ik erg gebrand om er bij de start direkt goed bij te zitten en op die manier zo veel mogelijk plaatsen op te schuiven. Het pakt echter wat anders uit, ik verknal de start compleet en kom als 35-ste de eerste bocht uit, lekker begin !! Ik probeer zo snel mogelijk naar voren te komen en haal per ronde zeker een a twee mensen in. In de 6de ronde wordt ik bij het aanremmen voor de bocht richting het rechte stuk van achter aangereden, gelukkig kan ik erop blijven zitten maar verlies wel weer vier plaatsen doordat ik een stukje door het gras moet om weer op de baan te komen. Vol goede moed begin ik weer wat mensen in te halen en kruip langzaam naar voren. Uiteindelijk wordt twee ronde voor het eind de race afgevlagd met een rode vlag, er is een rijder gevallen en z'n motor ligt midden op de baan. Na een zeer teleurstellende race uiteindelijk 27-ste geworden. M'n rondetijden zijn ook niet goed genoeg, 1.40 is de snelste tijd. Hopelijk gaat het vanmiddag beter.

Race 2

Race twee gaat om 14.15 van start, de temperatuur is inmiddels lekker opgelopen, het is rond de 26 graden. Bij de start ben ik deze keer wel goed weg en ik kom als 23-ste door na de eerste ronde. Ik zit achter een leuke snelle groep en zie in de verte teamgenoot Teus rijden, dit werkt goed. Het loopt lekker, per ronde schuif ik naar voren in het groepje totdat ik achter Gert Jan van Dijk zit. Gert Jan rijdt pittig door, rond de 1.40 konstant en ik kom er niets langs, een aantal keer m'n voorwiel laten zien maar verder als dat kom ik op het moment niet. Samen gaan we nog wel twee rijders voorbij  maar ik blijf achter Gert Jan steken. Wederom maakt een crash twee ronden voor het einde een eind aan de race, de rode vlag wordt gezwaaid. Uiteindelijk 19-de geworden met een 1.39.4 op de laptimer. Erg tevreden over, echt een superrace !!

De andere mannen hebben ook zeer goede resultaten geboekt, zie hun verslagen !!

Na de race inpakken en de 575 km naar huis rijden, om 22.00 uur erg moe maar voldaan in de tuin een biertje gedronken.

Oschersleben is enorm goed bevallen ondanks dat de eerste race niet het gewenste resultaat heeft gebracht ! Het is een supermooi circuit en de faciliteiten er omheen zijn erg goed. Volgend jaar zeker weer op de kalender !!

Terug naar het nieuwsoverzicht
leftcorner
rightcorner
leftcorner
rightcorner

Site Map / Neem contact met ons op / ©2006 Racing4fun / Built by Bartus-IT / Design by Mikenzo