Onze laatste video

RSS Feed RSS feed

Nieuwsbrief

*Email:               

 

Like ons op Facebook

De laatste wedstrijd (Ronald)

Op het moment van het schrijven van dit verslag zit ik weer met weemoed te fantaseren over volgend jaar…wat heb ik er al weer zin in. Maar laten we niet op de zaken vooruit lopen. Afgelopen zaterdag stond in het teken van de laatste Supercup van dit seizoen. Een belangrijke wedstrijd. Ik had als doel punten te pakken en nog een plekje in het klassement te stijgen en ik wilde eigenlijk nog een nieuw PR neerzetten.

 

De dag ervoor was er nog de mogelijkheid om vrij te trainen. Ik moet veel rijden om snel rond te kunnen komen (zal de leeftijd zijn J). Het was een natte dag, een mooie gelegenheid om te wennen aan deze omstandigheden en ook een mooie gelegenheid om de grens op te zoeken op een natte baan. Dit seizoen hebben wij voornamelijk droge omstandigheden gekend. Ik voelde me lekker in de regen en het ging op zich niet slecht. Het gat ten opzichte van de concurrenten was wel groot voor mij enigszins teleurstellend.

 

De kwalificatietrainingen van zaterdagochtend waren een festijn van wisselende omstandigheden en rode vlag situaties. Met als o.a. gevolg dat ik een verkeerde banden keuze maakte en een setje regenbanden volledig “aan snot”  hebt gereden. De tijd was ook niet om na huis te schrijven en na de eerste training stond er een dertiende tijd op de klokken. Tijdens  deze training nog over twee wielen een bocht dwars uitgegleden (olie op de baan..) een hele aparte ervaring met als resultaat…..geen schade maar een hart slag van 250  #@#%^&&

 

De tweede training orde op zaken gezet en zevende tijd op de klokken neergezet (bleek achteraf zelf de zesde tijd). De regen bleef gelukkig achterwege en het werd uiteindelijk een prachtige middag. Om half vier gingen wij van start. Ik reed vrij laat Parc Femme uit en komt dus ook laat de startgrid oprijden….en wat blijkt er is geen plekje meer vrij. Iemand (ik  dacht Eddy Broker) staat op mijn plek. Het is tot op heden nog niet duidelijk wat er nu mis is gegaan. Ik sta wat te bakkeleien (zie foto) en plots gaat het ligt op rood en kunnen we vertrekken. Wat een KL.. zooi. Ik kom, volgens mij, rond vijftiende plaats uit de eerste bocht. En langzaam hengel ik iedereen weer binnen en bij het ingaan van de laatste ronde lig ik op plaats negen. En dat is uiteindelijk ook de einduitslag. Achteraf wel een heerlijke race verreden er zat misschien meer in maar helaas. Nieuw PR zat er ook niet maar ik ben wel gestegen van plaats 13 naar 12. Het zit er nu op voor dit jaar … L

 

  

 

Wat zijn de statistieken voor dit jaar (2006):

 

17 x wedstrijden verreden

3 x DNS (Did Not Start / mechanische pech)

4 x DNF (Did Not Finish / 1 x gevallen / 1 x mechanische pech / 2 x elektronische pech)

Beste klassering: 7 (Oschersleben)

Eindklassering: 12

 

Al met al geen denderend seizoen. Voor volgend jaar beginnen de plannen steeds meer vorm te krijgen. Ik hou jullie op de hoogte.

 

Ronald

Terug naar het nieuwsoverzicht
leftcorner
rightcorner
leftcorner
rightcorner

Site Map / Neem contact met ons op / ©2006 Racing4fun / Built by Bartus-IT / Design by Mikenzo