Onze laatste video

RSS Feed RSS feed

Nieuwsbrief

*Email:               

 

Like ons op Facebook

De laatste Race (Wouter)

Vrijdag 6-10-06 SportGridTime

Donderdagavond samen met Jasper door de regen naar Assen gereden. De vooruitzichten waren niet heel erg goed, voor het hele weekend stond volop regen in de planning. Vrijdag hadden Jasper en ik samen vijf sessies te trainen en zaterdag de laatste Supercup wedstrijd voor dit seizoen. Zelf vind ik regenrijden niet verkeerd, ik heb altijd even nodig om in het ritme te komen maar als het er is vind ik het heerlijk. Vrijdagmorgen begint Jasper de eerste twee sessies op mijn motor in de regen, even wennen voor Jas...een nieuw circuit en een andere motor is best tricky. Uiteindelijk best gelopen allemaal, lekker gereden en niet geheel onbelangrijk, alles nog heel. De drie middagsessies neem ik voor m'n rekening, even inkomen en dan langzaam het tempo opvoeren. De grip met de regenbanden is echt ongelofelijk, je kunt er zo hard mee. s'Avonds lekker een chineesje gehaald en gezellig met z'n allen gegeten. Ik heb lekker gereden vandaag en hoop op regen morgen !!

Zaterdag 7-10-06 Supercup 1000

De eerste training is om 10.00 uur, heerlijke tijd ! Als ik wakker wordt is alles nat en druppelt het langzaam door...mooi. De eerste training wordt door olie op de baan verlaat, dit is jammer want het is ondertussen aan het opdrogen. Na lang wikken en wegen toch op het laatste moment besloten de droogweerbanden te monteren ook al is de baan op sommige plaatsen nog nat. De eerste training loopt goed, het is de juiste bandenkeus al is het nog wel erg glad op sommige plaatsen, dit zijn voor mij echt heerlijke omstandigheden. Dat bleek ook aan m'n tijd, een achtste plek !! Echt ver boven waar ik normaal sta, de regen brengt het beste naar boven....nu maar hopen dat het nat blijft. De tweede training is om 12.30, helaas is het nu helemaal droog wat betekent dat de tijden van vanmorgen natuurlijk helemaal aan stukken worden gereden...jammer. De trianing verloopt matig, het is nog steeds glad op sommige plaatsen en op de een of andere manier kom ik niet in m'n ritme, uiteindelijk een 24-ste startplek. Niet verkeerd maar het had beter gekund. De race verloopt goed maar enorm saai, ik beland aan de staart van een groepje dat strijd voor de 16-de tot de 21-ste plaats, door een valpartij in de haarbocht moet ik uitwijken en verlies de aansluiting. Vervolgens rij ik de complete race eenzaam op de 22-ste plek...niet echt leuk dus.

Het fotoalbum is aangevuld, zie fotoalbum, Supercup Assen 7 oktober.

Uiteindelijk een erg goed seizoen gehad, heerlijk gereden en gelukkig de R1 helemaal heel gehouden dit jaar. Wel wat weining gereden door verschillende omstandigheden. Nu is het weer zes maanden komkommertijd....dat wordt weer afzien !! Volgend jaar maart gaan we weer van start. Jasper zal er dan ook het volledige seizoen bij zijn....hij heeft z'n zinnen gezet op de 2007 R1 dus we hebben genoeg te klussen deze winter. Hou de site in de gaten voor foto's en verslagen !!!

 

Terug naar het nieuwsoverzicht
leftcorner
rightcorner
leftcorner
rightcorner

Site Map / Neem contact met ons op / ©2006 Racing4fun / Built by Bartus-IT / Design by Mikenzo