Onze laatste video

RSS Feed RSS feed

Nieuwsbrief

*Email:               

 

Like ons op Facebook





MEEDOEN: World Superbikes

Zowel Teus als Ronald hebben zich ingeschreven voor de race van de Dutch Superbikes in het programma van de World Superbike race op Assen!

EVENT SCHEDULE
ASSEN, 25/26/27 APRIL  2008
SBK SUPERBIKE WORLD CHAMPIONSHIP┬«   ROUND 4

Thursday 24 April
TIMING CATEGORY PROGRAM
15.00-18.00 WSBK/WSS TECHNICAL/SPORTING CHECKS
18.00-19.00 SUPERSTOCK 600/1000 TECHNICAL/SPORTING CHECKS

Friday 25 April
TIMING CATEGORY PROGRAM
09.00-09.25 (25 MINS) SUPERSTOCK 1000 FREE PRACTICE
09.35-10.20 (45 MINS) W SUPERSPORT FREE PRACTICE
10.30-11.30 (60 MINS) W SBK FREE PRACTICE
11.45-12.15 (30 MINS) SUPERSTOCK 600 FREE PRACTICE
13.15-14.00 (45 MINS) W SUPERSPORT QUALIFYING PRACTICE
14.15-15.15 (60 MINS) W SBK QUALIFYING PRACTICE
15.30-16.15 (45 MINS) SUPERSTOCK 1000 QUALIFYING PRACTICE
16.30-17.00 (30 MINS) SUPERSTOCK 600 QUALIFYING PRACTICE
17.15-17.45 DUTCH SUPERBIKE QUALIFYING PRACTICE

Saturday 26 April
TIMING CATEGORY PROGRAM
09.15-09.45 (30 MINS) SUPERSTOCK 1000 FREE PRACTICE
10.00-10.45 (45 MINS) W SUPERSPORT FREE PRACTICE
11.00-12.00 (60 MINS) W SBK QUALIFYING PRACTICE
12.15-12.45 (30 MINS) SUPERSTOCK 600 QUALIFYING PRACTICE
12.55-13.30 (30 MINS) PIT WALK PIT WALK
13.45-14.30 (45 MINS) W SUPERSPORT QUALIFYING PRACTICE
14.45-15.45 (60 MINS) W SBK FREE PRACTICE
16.00 W SBK SUPERPOLE
16.50-17.15 (25 MINS) SUPERSTOCK 1000 QUALIFYING PRACTICE
17.30-18.00 DUTCH SUPERBIKE QUALIFYING PRACTICE

Sunday 27 April
TIMING CATEGORY PROGRAM
09.00-09.10 (10 MINS) SUPERSTOCK 1000 WARM UP
09.20-09.40 (20 MINS) W SBK WARM UP
09.50-10.10 (20 MINS) W SUPERSPORT WARM UP
10.40 SUPERSTOCK 1000 RACE     (13) LAPS 59.215 KM)
11.10-11.30 (20 MINS) PIT WALK PIT WALK
  12.00 W SBK RACE 1 (22 LAPS, 100.210 KM) 
  13.20 W SUPERSPORT RACE (21 LAPS, 95.655 KM)
  14.25 SUPERSTOCK 600 RACE (10 LAPS, 45.550 km)
  15.30 W SBK RACE 2 (22 LAPS, 100.210 KM) 
  16.40-16.50 DUTCH SUPERBIKE WARM UP
  17.15 DUTCH SUPERBIKE RACE  (10 LAPS 45.550 KM.)

Terug naar het nieuwsoverzicht
leftcorner
rightcorner
leftcorner
rightcorner

Site Map / Neem contact met ons op / ©2006 Racing4fun / Built by Bartus-IT / Design by Mikenzo