Onze laatste video

RSS Feed RSS feed

Nieuwsbrief

*Email:               

 

Like ons op Facebook

Eemshaven ligt mij wel (Ronald)

Ondanks eerdere berichten over het stopzetten van het Supercup kampioenschap is er een oplossing gevonden  voor de geluidsproblematiek op Assen en kan in aangepaste vorm het kampioenschap alsnog van start gaan. De aftrap van het Supercup seizoen vond plaats op het pittoreske Eemshaven.

De eerste kwalificatie training verliep voorspoedig. De hele training had ik stevig de pole in handen met meer dan een halve seconden voorsprong. In de laatste minuten van de training zette Niels Feller  een scherpere tijd neer en zakte ik terug naar P2. De tijden vielen iets tegen t.o.v .vorig jaar maar ik was er uitermate tevreden mee.

Door een zware crash in een andere klasse en regen viel de tweede kwalificatie training letterlijk en figuurlijk in het water. Betekende wel dat ik van de eerste start rijd mocht starten. De tweede rijder van Racing4fun, Teus Oskam, had het ook goed gedaan en stond op P3.

 

De ontlading...

De race was niet echt spectaculair. De start was minder en ik lag na de eerste bocht op P3. Na de eerste ronden had iedereen in de kop zijn plekje gevonden en ging Niels Feller aan de leiding gevolgd door ondergetekende en Teus maakte de top drie compleet. Dit bleef de gehele wedstrijd ongewijzigd en zo passeerde wij ook de finish lijn.

Wel een uniek moment met twee rijders van Racing4Fun op het podium in de Supercup !

Bijzonder moment...

De volgende wedstrijden van de Supercup zijn allemaal op Assen. Door de genomen maatregelen in de supercup is de fun voor mij verdwenen en zal ik dit jaar geen wedstrijden meer voor de Supercup verrijden en is  Eemshaven ook meteen  de laatste van dit jaar.

Agenda de komende weken:

8 mei – Zolder (Go Fast sprint races)

24/25 mei – Hengelo (Drielanden Cup)

7/8 Juni – Oostende (Drielanden Cup)

22 juni – Nurburgring (Seriensport)

Ronald

(Verslag Teus >>>>)

Terug naar het nieuwsoverzicht
leftcorner
rightcorner
leftcorner
rightcorner

Site Map / Neem contact met ons op / ©2006 Racing4fun / Built by Bartus-IT / Design by Mikenzo