Onze laatste video

RSS Feed RSS feed

Nieuwsbrief

*Email:               

 

Like ons op Facebook

Go Fast Sprintraces Zolder (Ronald)

Donderdag 8 mei waren we te gast op Zolder bij Motorsport Holland voor de Go Fast Sprint races. De eerste race van een serie van drie. Vorig jaar is men hiermee gestart en deze opzet is goed aangeslagen. De wedstrijden zaten stampvol;  53 deelnemers per race !

De eerste training verliep moeizaam, een zeer onrustige motor (vering…) en een verkeerde gearing (tandwiel verhouding) zorgde ervoor dat het voor mijn gevoel niet echt lekker ging. Na het bestuderen van de tijdsuitslag was ik zeer verrast een 1;42,9 en P6 op de startgrid.. Deze tijd was gelijk aan mijn PR van 2007 Een mooi startpunt voor de rest van de dag en zeker te verbeteren.

De tweede training verliep na diversen aanpassingen aan de motor soepeltjes.  Mijn rondetijd is ook aangescherpt (1:42,0) maar op de startgrid was ik terug gezakt naar P11 .. .. de grotendeels Belgische piloten waren ook op stoom gekomen J

De twee wedstrijden verliepen redelijk identiek. Een goede start zorgde ervoor dat ik flink wat plaatsen kon goedmaken. Ik kon vervolgens de kopgroep net volgen maar echt een rol van betekenis kan ik daar verder niet in spelen. Het aanhakken zorgde er wel voor dat weer sneller rond ging (1:41,0 een nieuw PR).  In de twee wedstrijden kwam ik als zesde over de streep.

Volgende wedstrijd is op Hengelo (Drielanden Cup) zondag 25 mei.

Ronald

Terug naar het nieuwsoverzicht
leftcorner
rightcorner
leftcorner
rightcorner

Site Map / Neem contact met ons op / ©2006 Racing4fun / Built by Bartus-IT / Design by Mikenzo