Onze laatste video

RSS Feed RSS feed

Nieuwsbrief

*Email:               

 

Like ons op Facebook

De overstap naar Ducati (Wouter)

Het gaat gebeuren, na lang dromen en wikken en wegen ga ik overstappen van Yamaha naar Ducati. Al lange tijd speelde ik met de gedachte om met een 1098 in de Ducati 3D Cup te gaan rijden, een Cup voor alleen Ducati rijders die op grotere evenementen van start gaat. De klasse zit op ongeveer hetzelfde niveau als de Supercup die door alle geluidsperiekelen en kleine kalender voor mij niet meer interessant is. Voordeel van de 3D Cup is tevens dat er op veel verschillende (buitenlandse) circuits wordt gereden.

Een nieuwe 1098 is onderweg, als de mannen uit Bologna nog even wachten met vakantie komt hij 8 augustus binnen en zal ik er voor het eerst op 15 augustus mee in actie kunnen komen op Assen tijdens een CRT dag. We gaan hem dan eens voorzichtig aan de tand voelen en tevens weet ik na die dag of ik niet boven de 100db kom, iets wat nu nog wel eens het geval is met de Yamaha.

Tevens verwelkomen we Ducati Rotterdam als nieuwe sponsor, zonder de hulp van Harm was het allemaal niet zo vlot verlopen, ze moeten echt alle zeilen bijzetten om de motor 15 augustus raceklaar te hebben.  Met Ducati Rotterdam op de kuip zal ik dus de rest van het seizoen rijden. De bedoeling is om de laatste wedstrijden van de 3D Cup te rijden om zo voor volgend seizoen alvast wat ervaring op de te doen. Binnenkort meer hierover.

Hou de site in de gaten  om de voortgang van de opbouw van de 1098 te volgen !

www.ducatirotterdam.nl

 

Terug naar het nieuwsoverzicht
leftcorner
rightcorner
leftcorner
rightcorner

Site Map / Neem contact met ons op / ©2006 Racing4fun / Built by Bartus-IT / Design by Mikenzo