Onze laatste video

RSS Feed RSS feed

Nieuwsbrief

*Email:               

 

Like ons op Facebook





De 1098 is binnen ! (Wouter)

Gisteren was de grote dag, de 1098 is in ontvangst genomen ! Door een gelukje zelfs een week eerder, wie had dat verwacht van onze Italiaanse vrienden zo vlak voor de vakantie.

Gisteren aan het einde van de dag met Jasper en Ronald naar Rotterdam getogen om de Duc op te halen en de eerste inrij kilometers te gaan maken.  Als we aankomen staat hij al te glimmen in het zonnetje, heerlijk moment zo’n nieuwe motor.

Groene plaat erop en rijden maar, samen met Jasper een rondje Nederland gedaan, rustig gereden omdat hij met 5 km nog echt erg maagdelijk is. Wat een andere machine dan de R1, met name de 2 cilinder is compleet anders dan de 4 cilinder….waar de R1 een enorm eindschot heeft is de 1098 vloeiend en heeft veel meer kracht onderin. Je moet echt op de teller kijken om te zien hoe snel je gaat. Wat me ook direct opviel waren de remmen….wat een ankers. Verder kan ik er nog weinig van zeggen maar de eerste indruk is zeker erg goed !!!

Nu is het even wachten op wat onderdelen maar als alles goed gaat kunnen we volgende week vrijdag tijdens de CRT op Assen de 1098 eens echt aan de tand gaan voelen. Ik hou jullie op de hoogte !!

Terug naar het nieuwsoverzicht
leftcorner
rightcorner
leftcorner
rightcorner

Site Map / Neem contact met ons op / ©2006 Racing4fun / Built by Bartus-IT / Design by Mikenzo