Onze laatste video

RSS Feed RSS feed

Nieuwsbrief

*Email:               

 

Like ons op Facebook

zeer teleurstellend weekend…..(Ronald)

Na negen weken van herstel en revalidatie van de opgelopen blessure in Zolder zijn we dit weekend op Assen voor het Nederlands Kampioenschap Dutch Superbike. Programma voor  dit weekend was helaas behoorlijk ingekort. Van initieel een dubbele wedstrijd met twee keer 30 minuten training naar 1 race en uiteindelijk 2 x 20 minuten training. Ook hier begint de geluidsterreur vorderingen te maken. De eerste training was een deceptie. Het liep niet, er zat geen snelheid en ook de blessure speelde parten. De tweede training ging voor mij gevoel al een stuk beter maar de laptimer gaven hele anderen berichten.  Na wat onderzoek bleek de voorrem licht aan te lopen. Waarschijnlijk door de montage van een verkeerde remhandel. Resultaat na twee trainingen was plaats 40 op de startgrid. Mijn slechtst trainingsresultaat in mijn race carrière.

De nachtrust van zaterdag op zondag was een bijzondere. Een dikke (Hardcore) House party in de TT Hall die doorging tot zondagochtend 0700 zorgde ervoor dat we lagen te stuiteren in de Camper. Prima voorbereiding ..toch L.

De warm up sessie op zondagochtend gaf gelukkig al weer een beter beeld. Nog wel onder de maat maar 2 seconden per ronde sneller dan de zaterdag. Dat geeft de burger moet.

Over de wedstrijd kunnen we kort zijn. Een goede start zorgde ervoor dat ik zeker tien plaatsen opschoof maar naar een halve ronden moest ik deze posities al weer prijsgeven. Er zat wederom geen snelheid in. Na twee ronden was het duidelijk. De koppeling had de geest gegeven en ik moest de baan verlaten. Wat een teleurstelling na negen weken van gedwongen rust.

Maar niet getreurd. Zondagavond zouden we gelijk doorrijden naar Oschersleben(D) om deel te nemen aan de ZAC. Vier sessie knallen op die prachtige baan. Na een vlotte inpak sessie reden we om 18:00 weg uit Assen. En Teus had het tempo er goed in en om 22:30 waren we bijna op de plaatst van bestemming. In overleg werden de jerrycans gevuld met benzine en zou Teus de camper aftanken. Helaas werd het benzine ipv van Diesel en was het tankstation het eindpunt van de reis. Om 24:00 werden we weggehaald door de ADAC en maandag ochtend om 10:30 konden we de reis pas voortzetten. Op tijd zijn in Oschersleben konden we wel vergeten. Dus in een mineur stemming zijn we maar weer afgereisd naar Nederland. Wat een zeer teleurstellend weekend…

Terug naar het nieuwsoverzicht
leftcorner
rightcorner
leftcorner
rightcorner

Site Map / Neem contact met ons op / ©2006 Racing4fun / Built by Bartus-IT / Design by Mikenzo