Onze laatste video

RSS Feed RSS feed

Nieuwsbrief

*Email:               

 

Like ons op Facebook

Seizoen is afgelopen.....met een blessure (Ronald)

Zo goed seizoen 2007 was zo beroerd is 2008. Tijdens de laatste race ben ik wederom ongelukkig gevallen en is de enkel behoorlijk geblesseerd (scheur in het kuitbeen)

Het verhaal……….

Afgelopen wekend stond de laatste race van 2008 op de agenda. Als afsluiting zouden we deelnemen aan de Supercup wedstrijden van het CRT. Meer voor de gezelligheid dan voor het racen (de rijtijd bij de supercup is namelijk geslonken tot 45 minuten). Vrijdag waren er vrije training sessies en ondanks de voorspellingen was het droog en hebben we heerlijk gereden. Daarna weer ouderwets onder het genot van pizza,bier en sigaren het seizoen geëvalueerd. Was erg relaxed.

Zaterdag bij de eerste kwalificatietraining ging het onder koude en natte omstandig heden in de vijfde ronde al mis.  Een highsider  in de Ruskenhoek  zorgde ervoor dat ik onder de motor terecht kwam en daar kon de enkel niet echt tegen. Na onderzoek het ziekenhuis ben ik met een gipsspalk naar huis gestuurd(einde van de week moet ik terugkomen en dan zal er definitief bepaald worden wat er gaat gebeuren). Met  hulp van de vele aanwezigen zijn mijn spullen ingepakt (mijn dank hiervoor) en heeft Paul Haullussy de camper en aanhanger naar Woerden gereden (dank)


De volle aandacht naar terugkomst uit het ziekenhuis

Komende weken staan in het teken van herstel. De geplande enduro trip naar Andorra heb ik moet annuleren en ook de off- road trainingsdagen de komende maanden komen te vervallen.

We hebben nu alle tijd om plannen te smeden voor volgend jaar.

(misschien moet we maar een naamswijziging doorvoeren..Crashing4Fun)

Ronald

Fotoverslag (met dank aan Hans Terschegget)


Zeik natte baan


Mijn trouwe supporters Pa en Ma van Vliet


Eerstetraining met Niels Feller de kersverse Supercup kampioen op de achtergrond

 

Terug naar het nieuwsoverzicht
leftcorner
rightcorner
leftcorner
rightcorner

Site Map / Neem contact met ons op / ©2006 Racing4fun / Built by Bartus-IT / Design by Mikenzo